Astelpaju-banaani toortatrapuding
Vahel kui tuleb isu valmistada midagi toitvamat, siis meenub mulle armastatud toortatar. See päris tatar, röstimata helerohelise värvusega, tärkab ellu, kui seda leotada. Kõige parem ongi selles retseptis kasutada leotatud toortatart.
Koostis
- 1 banaan
- 1-2 peotäit astelpaju marju
- pool tassi leotatud toortatart
- natuke vaniljet
- natuke vett/taimset piima
Valmistamine
Pese toortatratang ja leota üleöö vees (vett pane 1cm üle tangu pinna). Pärast leotamist ei tasu vett ära valada ega ka tangu loputada, sest vette imenduvad toortatras rohkesti sisalduvad vitamiinid. Blenderda kõik koostisosad ning soovi korral võib panna ka külmkappi tahenema.
Soovitused
Mulle meeldib mõni kord lisada paar parapähklit, mis teeb selle pudingu natuke tummisemaks. Üldiselt sobib selle komboga ka imehästi kaneel – valik on Sinu! Mõnusat nautimist! Pilt ja retsept võetud veebilehelt “Armasta Ennast” autori loal.