Tarvis läheb:
8 keskmist Eestimaist sibulat
3 küüslauguküünt
50 g taluvõid
1,5 sl Remedyway mahe toortatrajahu
1 dl Remedyway mahe toortatratangu
850 ml liha- või köögiviljapuljongit (bistroode pealinnas Lyonis tehakse sibulasupi leem
lihtsalt veest).
2 sl värsket tüümiani või peterselli
1 sl mett
1 tl soola
½ tl musta pipart
Koori ja viiluta sibul ja küüslauk. Sulata pannil või. Lisa sibulad, mesi, sool ja tüümian, sega
läbi. Hauta madalal kuumusel kaane all 1 tund, kuni sibulad on kuldpruunid ja täiesti
pehmed. Sega aeg-ajalt. Vala saadud segu potti, lisa jahu, sega läbi.
Kalla peale kuum puljong, lisa toortatratang ja keeda 30 minutit.
Maitsesta hakitud tüümiani, soola ja pipraga.
Serveeri koos ahjus röstitud juustusaiaga.
Retsepti autor Ljudmilla Mihkelsoo