Jõhvika meesegukastmega sobib ükskõik milline suvikõrvits. Samuti sobib see kaste ka kana- või kalkunilihaga. Lisaks on see roog imehea ka salatina. Lisa juurde lemmikut salatit, värskeid kirsstomateid või muud meelepärast.

Koostis

Kogused ühe keskmise suvikõrvitsa kohta.
3 sl RemedyWay „Mesi jõhvikatega“ (tahke)
1 tl värskelt hakitud tšillipipart (seemnetega)
1 sl balsamico-kreemi
1 sl heledat oliiviõli
maitse järgi soola

Valmistamine

Kastme valmistamiseks sulata veevannil või madalal kuumusel jõhvika meesegu. Vedelale meesegule lisa juurde tšillipipar, balsamico-kreem, oliiviõli ja sool. Sega hoolikalt. Haki suvikõrvits ning prae pannil 5 minutit. Seejärel lisa kogu kaste ning kuumuta veel poolteist minutit. Ära liiga kaua koos kastmega prae, sest mesi hakkab kiiresti kõrbema. Maitsestada võib hakitud peterselliga.