Tatrarull
Juuli 2023
Mai Toominga (Wiru Mill) retsept:
Tatrarull maasikate või mustikatega. Biskviit (4 muna, 4 sl suhkrut, 4 sl tumedat või tavalist toortatrajahu (lastele meedis tumeda jahuga rohkem). Keera biskviit ahjust võttes ja küpsetuspaberit eemaldades teise küpsetuspaberiga rulli. Seisab niikaua rullis kuni on jahtunud. Kreem sees ja peal (jaga pooleks): 800 g vahukoort ja 200g toorjuustu, suhkrut vastavalt oma maitsele. Vahukoor suhkruga peaaegu vahtu ja enne lõppu toasoe toorjuust hulka ning siis kiiresti korraks uuesti vahustada. Biskviit lahti rullida, kreem ja marjad (500g) vahele ja peale ja valmis ongi! Kuna biskviit on üsna õhuke, siis on rull peale 1 t seismist söömiseks valmis (põhi ei vaja eraldi immutamist). Head Remedyway – Wiru Mill tumeda toortatrajahu võlu avastamist!
Foto: Taso Vahl.