- Netokaal:600 G
- Brutokaal:895 G
- Tarneaeg (päevades):5
- Tootja: Wiru Mill OÜ
- Turustaja: Wiru Mill OÜ
- Säilivusaeg:24 Kuud
- Säilitamistemperatuur:15°C-22°C
- Säilitamisniiskus:<75%
- Riik:Eesti
Koostis: Eesti tatraõiemesi 50%, värsked meekärgede kaaned 50%.
Kasulikud omadused:
Kärjekaanetisel on väga palju farmakoloogilisi omadusi. See aitab põletiku vastu, toniseerib lihaseid, kõrvaldab kõõluste ja sidemete pinged, moodustab kaitsekihi limaskestadel jpm. Eriti efektiivselt toimib kärjekaanetis viiruste ja bakterite tekitatud haiguste ravimisel ninakoopas, ülemistes hingamisteedes ning seedetraktis. Näiteks on kärjekaanetisest abi nohu, angiini, parodontoosi, haimoriidi (põskkoopapõletik), seedehäirete, gastriidi, maohaavandite ja artriidi ravimisel. Seejuures praktika on näidanud, et tervenemine on kiire ja ilma tüsistusteta ning haigused ei lähe üle kroonilisse vormi.
Kärjekaanetise kasutamise viis:
Närida kolm korda päevas söögikordade vahel (ca 1-2 tundi peale sööki) ühe tee- või supilusikatäie kaupa.
Närida ja imeda suus olevat tükki maksimaalselt kaua (vähemalt 2-5 minutit), et sülg võiks toimida (sarnaselt mesilaste omale) lahustavalt ja kärjekaanetises sisalduvaid (bioaktiivsed ained) aktiveerivalt, et juba suus saaksid käivituda vajalikud biokeemilised protsessid.
Piisavalt kaua mäludes jääb lõpuks suhu vahatükk. Võtke tükike rukkileiba ning närige kiiresti koos vahatükiga, kuni kõik lahustub (vett mitte peale juua). Kärjekaanetist tuleb tarvitada järjest pideva kuurina 1-3 nädalat. Profülaktikaks piisab ühest teelusikatäiest kärjekaanist päevas.
Kärjekaanetise kasutamine on mõnus, nii nagu kärjemee sööminegi. Kärjekaanetise manustamine on lihtne ja stressivaba ning – mis kõige olulisem – maitsev! Võib-olla meeldibki paljudele inimestele kärjemesi ning kärjekaanetis just seetõttu, et organism tunnetab nende vajadust.