Mesi puhtast Eesti loodusest 250g Algne hind oli: 2.75 €.Current price is: 2.48 €.
Tagasi toodete juurde
Isetervendamine: kunst ja praktika Algne hind oli: 12.95 €.Current price is: 11.66 €.

Perekond Mihkelsoo Tervislikud tatratoidud

7.95 

Autorid: Margit Mihkelsoo, Kristiana Mihkelsoo, Mylene Mihkelsoo

Kirjastus: RemedyWay OÜ, 2018. Raamat on kõvade kaantega, 88 lk.

Laost otsas

Tootekood: 9789949725410 Kategooria: Sildid: , ,
Kirjeldus
  • Tarneaeg (päevades): 5
  • Riik: Eesti

 

Raamatus on Virgo Mihkelsoo artikkel toortatrast.

Eestlase söögilaual on tatar igapäevane ja tavaline toiduaine – kes meist ei oleks söönud tatraputru? Selle raamatu eesmärk on näidata, kui mitmekülgne on toortatar. See on naturaalselt gluteenivaba, kõrge toiteväärtusega ja kiiresti valmiv. Nendest headest omadustest olemegi antud raamatu koostamisel lähtunud. Kõik 39 retsepti on tervislikud, lihtsad, gluteenivabad, kiirelt valmivad ning hea valmistada kodustes tingimustes, kuna need on välja kujunenud meie peres igapäevase söögivalmistamise ja katsetamise käigus. Seega võib siit leida retsepte igaks sündmuseks – kui on vaja peolaud katta või on lihtsalt soov valmistada üks tervislik toit.

„Olen suur toortatratoitude fänn ja usun selle võrratu eestimaise tooraine headusse. Ega ilmaasjata pole toortatart välja kuulutatud selle sajandi supertoiduks. Olen ise koos Nelly Vahtramaaga välja andnud kaks tatratoitude raamatut  ja arvasin, et mind on selles vallas raske üllatada.

Aga võta näpust – see raamatuke on täis üllatusi! Lihtsaid ja maitsvaid retsepte toortatrast, mis kõik meie tervisele vaid head. Põnevad leiud on tatrahummus, tatragranola, tatranuudlid ja salatid-supid nendega, tatratabbouleh, suvikõrvitsa friikad, blondiebrownie, porgandikook jne.

Põnevaid, samas lihtsaid, tervislikke ja maitsvaid roogi kuhjaga! Mis muud, kui põll ette ja kokkama!“

Lia Virkus

„100 rooga“ kokaraamatu sarja looja ja paljude kokaraamatute autor, ajakirja Eesti Naine köögitoimetaja. Toitumisnõustaja.

Sirvimise võimalus SIIN.

 

Raamat ilmus 13.11.2018.